Život

Život

Anotace: /

Tak to je vážně síla
oheň nepálí a to co
prolétne tam dovnitř
nazýváno bohem

obrazy zanechávajíce
stopy v otisku duše i na
druhém konci vesmíru

spatřil zrození své i
jeho v obrazech kdy z ničeho
vzniká vše

proplouvá světy stvořené z
víru fantazie a tvoření

chce se brečet i smát že
malá součást celku je u toho
dívá se a učí

příště snad dokáže to co
vidí v této chvíli.
Autor HAIR, 13.01.2018
Přečteno 379x
Tipy 5
Poslední tipující: Anděl, Jeněcovevzduchukrásného, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí