Čas plesů

Čas plesů

Anotace: A je to tady - čas plesů, tance a ladnosti.

 

****

Snesly se vločky k zemi,

vytvořily bílý šál.


Začal čas zimního snění,

období úsměvů,

krásných zdobených šatů,

nových známostí.


Čas,

kdy vše se v ladnost tance změní...

život bude chvíli jak plesový sál.


****


 

 

 

 

 

 

 

Autor Šípková Růženka, 15.01.2018
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Fany, Akyš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí