Temnota a pochyby

Temnota a pochyby

Anotace: vyjadreni pocitu ,ktere pohlcuji moji dusi ..o nekom koho ve svem srdci mam a on to vi ...nic vic nerikam

srdce

Temnota me duse pohlcuje mě celou

 myšlenky nad tebou viři se hlavou

 cit hluboky v mém srdci zůstává

a samota mou společnicí zůstává


Pár řádků a nic víc

Pár slov co pohladi moji duši

přitom pochyby jen vznikají

Co se děje a dít bude?


 Ty svym životem dal jdeš

možná bez cíle nebo jasný ho maš

To se ve duši tiše ptám

Kde me misto v tvém životě zastavám


Co jen bude dál ? Tiše se ptám


Miluji tě 

Cit ve svém srdci tiše ukryvám

doteky svými na tvém těle zanechávám

 bez slov lásky , miluji se s tebou

přitom má duše uvnitř křičí

Miluji tě Rebele můj

(pokud dovoleno mi je že jsi můj)


Dny za dnem pomalu a bolestivě preživám

Těsic se na chvíle, kdy opět tvou  tvař s ůmevem spatřim a hlas uslyšim


Kamaradka tvá nejbližši jsem a možná i něco víc pro tebe znamenám

Čtu odpovedi zda tomu tak jest 

z tvých pohledů

            dotyků

                něžnosti

          slov


Co pri tebe vlastně znamenam ? Tiše se ptám


Vše nadherné uvnitš svého srdce uchovavám

Kdy vzpominky na chvíle společné vyvolavám

aby oči mé slzami zalite nebývali

směji se vzpominkám

Kdy štastni spolu smějeme se všemu co vesele a štastne nam pripada


Nebot ne každý den sviti slunce na obloze mrazem studene

strarosti se objevujic nás od sebe oddaluji

  A já jen doufat v brzkou blizkost tvou mohu


Pocity mé hlavou víří

 dým z cigarety vzduchem  mizí


Brzy přeji si tvou tvář spatřiti

a v srdci svém klid nalezati


Prosim lasko nezačni se vracet ke strarým zvykům

neuzavirej duši svou přede mnou

nevzdaluj se mi


Zůstaň tim koho miluji z celeho srdce

I když zadný silny a važný vztah do sveho srdce vpustit nepřejes si

neboť jisty si silou vpustit city do sveho srdce nejsi ...

a


JA

presto miluji tě

 i když asi jen mohu jen velmi blizkou kamaradkou zůstat

Jsem ta jez miluje nejen tebe samotneho jakym jsi zvenku pro ostani a zevnitř pro sebe

Ale miluji i tvou nadhernou bolavou duši zivotem zničenou

jizvami posetou a minulosti poznamenanou ...


Prosim at pocity že vzdalujes se mi jsou jen lži ,kterou uvnitř sebe si nalhavam ...


Stale jsem tu pro tebe a zůstávam ti tou ktere důveřuješ

To se nezmení v to nejcenejsi pro muj zivot přisaham



Autor FairyLAdy, 14.02.2018
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí