Bylo mu jenom padesát

Bylo mu jenom padesát

Byl boháč,
na kontech bilióny, naftový magnát,
však ani jeden den si nemůže koupit navíc,
a život letí jak ten zajíc.

Celej život scháněl prachy,
měl to ve zlatě a brilijantech,
kůli inflaci, rád by si koupil pár dní navíc,
ne ne, život stále letí jak ten zajíc.

Měl všechno, a vlastně nic,
přišla smrtka a těpic.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 15.02.2018
Přečteno 316x
Tipy 9
Poslední tipující: annav, Básník Karel, Frr, JSJ, Iva Husárková, Kett, Amonasr, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravda, peniaze nie sú všetko

02.06.2018 15:39:26 | annav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí