Stanley Brox

Stanley Brox

Anotace: Jedinečně stejné...

Šla jsem domů nocí
zuby plné máku a smítek z tabáku
Štípalo to
byl mráz a já
Sladko na patře
měla jsem chuť na lásku.

Pod tichou září lamp
a za přihlížení jinovatky
ta dvě slova padla
(Tak čau)
Přehlédls
že milovat bych (se) dnes mohla
a jakoby náhodou
Tebe v sebe zahrnout

Zbyla jsem s nocí
zrnky máku
a chutí tabáku
Noční autobus
(a mráz)
tak příště zas

Autor Lady F., 25.02.2018
Přečteno 356x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, gallatea, Eru Alonnar, jitoush, Frr, JSJ, Jan Urban, Jort, ldona
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré až na kost pronikavé.autenticke.

28.11.2023 13:25:35 | mkinka

Páčia sa mi tvoje básne. Také nevyumelkované..škoda, že ich nie je viac

10.06.2019 21:35:49 | gallatea

Děkuji za milý komentář. Budu postupně přidávat další věci :-)

12.06.2019 14:29:44 | Lady F.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí