Mladistvá

Mladistvá

Anotace: Jedinečně stejné

prý mi vymalují
(život)
nabílo

Vystlali mi novinami
(podlahu)
když prý nemám odvahu

Bílá barva
(bílý papír)
bílá stehna pod košilí
co ji leta pro mě šili

Nahá vleže na zádech
na kolena na břicho
Vleže píšu na košili
(co ji jenom pro mě šili)
na zmuchlaném papíře
(na prsa i na loket)
černí z novin po podlaze
svoje touhy
(je mi blaze)
i na duši černé šmouhy
(temné stíny na obraze)
časem letí srdce tep

Sám si přečteš
(u knoflíků)
jakou to máš dneska kliku

Otisky (Tvých) malíků
na mém límci
(na mém hrdle)
Láska psaná na manžetách
(pod portréty státníků)
Autor Lady F., 26.02.2018
Přečteno 376x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, gallatea, pendejo Noise, J.Karasová, Jort, Frr, Eru Alonnar, JSJ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska psaná v rychlém tempu
bez starostí bez talentu
zašpiněná košile
Cár papíru, otisky tvé dlaně
marně vzpomínám u snídaně
zda chtěls mě?
Nebo jen já snad tebe
venku dneska pěkně zebe
snad příště přijdeš, uvidím.

Teď už jen to pokračování po letech;-)

27.02.2018 22:31:42 | Eru Alonnar

Děkuji za hezkou návaznost :-)

Pokračování po letech mám zachyceno v próze, tak třeba příště :-)

28.02.2018 09:09:31 | Lady F.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí