Ne, já

Ne, já

Anotace: Žárlivost

 

Nesahej na ni,

nedotýkej se jí,

nehraj si s ní,

já sem hladový,

já potřebuji podrbat,

ne, já Tě mam více rád,

já sem přeci hodnější,

podívej i věrnější,

můžeš mi míčky házet celou noc,

já přeji si to tak strašně moc,

jsem z toho celý šílený,

mám rád, když je hod správně mířený,

všímej si prosím jenom mě,

jinak je mi mizerně.

Autor ldona, 04.03.2018
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: piťura, Amonasr, Anděl, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky...přesně vyjádřeno...

05.03.2018 07:27:42 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí