Obejmout se

Obejmout se

Anotace: ***

mysleli jsme si,
že píšeme nekonečný příběh
pohlceni životem
neustále měnící se obraz
na hladině času
v harmonii s našimi sny

poslední dobou se ale zdá,
že přicházíme o rozum
ukládáme se do postelí
vlastního života
oplakávajíc známé tváře

s čímkoliv však bojujeme
co prožíváme
stává se součástí našeho života
a nikdy nezmizí

a tak
co bylo vaše
je teď mým

nejde to jinak

jako bychom chtěli zamknout něco
co jsme chtěli vidět
létat

Autor Anděl, 25.03.2018
Přečteno 501x
Tipy 19
Poslední tipující: Iva Husárková, Kyška, bogen, grázlík, Jort, Fany, Cappp, Akyš, Amonasr, Malá mořská víla, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

LÉTAT LÉTAT....!!!!!!!! * co jiného***:-))) :-D*

25.03.2018 20:51:34 | Frr

Frr....děkuji moc!

26.03.2018 06:35:27 | Anděl

Mluvíš mi z duše, moc hezky napsané

25.03.2018 15:53:08 | Bufik

Moc děkuji:)

26.03.2018 06:35:11 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí