Dneska by to šlo

Dneska by to šlo

Anotace: -

Dneska by to šlo, usmála se Julie,
bylo to po ránu, včera byl perný den,
že by snad okénko, kávu si nalije,
kreditka v debetu, to je zlý sen,

dneska by to šlo, usmála se Julie,
bylo to v poledne, zajdeme na chálku,
co bude k obědu : ovárek, kapusta nebo snad sépie?
velikým výstřihem chlapcům naruší morálku.

Dneska by to šlo, usmála se Julie,
bylo to po poledni, je čas jít nakoupit,
s kočenama do Gucci, kráčí jak legie,
cigárko, panáček, nesmí se prohloupit.

Dneska by to šlo, usmála se Julie,
bylo to k večeru, zdálky jsou slyšet electro beaty,
do klubu zamíří jak sicilská mafie,
přišla na ni touha, né žádné mýty.

Dneska by to šlo, usmála se Julie,
bylo již k ránu, švarný hoch směle jí zapojil konektor,
polohy rotují jak na burze akcie,
kdo, že to je? Údržbář, voják, politik nebo snad rektor?
Autor D3dl0z3R, 06.04.2018
Přečteno 439x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí