Hádanka

Hádanka

Anotace: Je to taková moje vzpomínka..

Chci tě hladit
ve chvílích těžkých
v okamžicích něžných
jsi přístav můj
já loďkou co v bouřích
jen po tobě touží…

Někdy sám
nevím jak se cítit mám
zmatek v srdci znám
je to láska jak trám
když si blízko tak hořím
na růžové nebe věřím..

Možná že zítra
neuvidím po ránu tvoji tvář
aspoň na chvíli malou
buď zase moji starou známou
nelítej mi hlavou
sem a tam
nechej mě v klidu spát..

Jsi moje hádanka
na kterou se přijít snažím
jsem šťastný že tě mám
přitom se trápím
kdo mi může radu dát
když rozum se srdcem
mluvit odmítá…
Autor MC Maxx, 07.04.2018
Přečteno 332x
Tipy 4
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, Iva Husárková, Lucucu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravá láska nemá logický základ
Takže vše je v pořádku

26.05.2018 18:46:38 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí