Běh za cílem

Běh za cílem

Anotace: někdy běh za svým štěstím není běh jen za svým štěstím

 

strach plíce mi plní

uháním dál

a dýchá se ztěžka

však já nevzdávám

svůj běh za cílem

za nadějí

že budu silnější

že budu šťastnější

že budu s ní


když krade ji úzkost

v smíchu má slzy

vždyť právem to mrzí

však nezastavím

svůj běh za cílem

za nadějí

za jejím štěstím

neboť to ona

je štěstím mým



Autor ElaJah, 23.04.2018
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, Amonasr, Twinny14
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí