První dopis tatínkovi

První dopis tatínkovi

Anotace: School bag in hand, she leaves home in the early morning, waving good bye, with an absentminded smile... - Mamma mia! -

Ve školním batůžku
schovaná do růžku
krčí se žákovská knížka.

Snad si jí nevšimnou.
Co když si vzpomenou?
Strachy se svírají bříška.

První a jediná,
temně se vyjímá
poznámka za špatné mravy.

Táta se nezlobí.
Vzpomíná na doby
své vlastní studentské "slávy"

Ze staré krabice
vypadne směsice
sešitů, knížek... no, mládí.

Žákovská, dopisy...
vzpomínky na kdysi.
Ach Bože, jak ten čas pádí...
Autor SimonaKarlova, 27.04.2018
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: Mirius, grázlík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí