Otázky

Otázky

Plamen svíčku rozpouští
jak slunce vodu na poušti
a ty se ptáš co bude s náma
odpověz si radši sama.

Nechtěj po mě rozuzlení
nejsem šašek k pobavení
nechtěj po mě závěry
co byl důvod nevěry.

Stále stejné otázky
balvany a oblázky,
výroky a napadání
čemu se mám dříve bránit.

Prostě to už skončilo
pojďme spolu na pivo
uděláme tlustou čáru
zapijem to v nočním báru.
Autor Ďábel sám, 15.05.2018
Přečteno 255x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, grázlík, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí