Blednutí

Blednutí

Anotace: ...

Na krátkou chvíli se zdá,
že všechno bude super,
všechno bude fajn.
Druhý den se ta slova
zdají tak debilní.
Vše co prohodíš v euforii
je jen odpad.
Ve světle dne
v běžném světě
náhle vše vybledne.
Tvá schránka co zdála se
zábavnou a běžnou
vypaří se do háje.
Zbydeš jen ty a nic víc
a to nikdo vidět nechce.
O to nikdo nestojí.
Tak se vzchop,
polož úsměv na to,
co z tebe zbylo
a dělej, že jsi jeden z nich.
Autor Bloodymary6, 18.05.2018
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak.....čteš mi v duši.....já četla třikrát....dávám do oblíbených...**ST**

19.05.2018 14:26:15 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí