Život je voda

Život je voda

Život je voda
jdoucí kaňonem
pokud se poddáš
budeš ohromen.

Život je říčka
proudíc do řeky
jen přivřít víčka
a snít na věky.

Život je potopou
myšlenek bez jména
soudcovskou porotou
ortelem ze pléna.

Život je kapkou
na poušti sucha
neznámou mapkou
džbánem bez ucha.

Život je plněný
kapkami času
zážitky pěněný,
když hledáš trasu.

Život je darem,
ale i prokletím
výhrou i zmarem
zrodem a úmrtím.
Autor Ďábel sám, 25.05.2018
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, JSJ, Romana Šamanka Ladyloba, Frr, Šípková Růženka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se Ti povedla ST :-))

25.05.2018 06:27:39 | Iva Husárková

:)

25.05.2018 07:53:41 | Ďábel sám

:-))

03.06.2018 07:35:03 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí