dopis

dopis

Anotace: dopis láska je pět písmen je to příslib pobídka ke čtení smyslů mámení city i pocity motýlíc...

dopis

láska je pět písmen
je to příslib
pobídka ke čtení
smyslů mámení
city i pocity
motýlích křídel políbení
kytička daná za výstřih
radost z blízkosti
druhé osoby
krutá daň
za prchavý okamžik
osobní svobody
láska tu byla
a bude zas
opět vyklíčí
v pět písmen
napsaných rukou
na holou kůži
Autor život je pes, 12.06.2018
Přečteno 340x
Tipy 8
Poslední tipující: JSJ, Frr, tato22, Jort, Akyš, Kent Noklieny
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí