Děkuji

Děkuji

Anotace: ***sobě i tobě

         ***

Děkuji - za každé ráno
Děkuji - za nový den
Děkuji - za chvíle se mnou
Děkuji - za proudy změn

 

Děkuji - za jiná slova
Děkuji - že opouštím strachy
Děkuji - že začínám znova
Děkuji - za naději

 

Děkuji - za novou sílu
Děkuji - za odpuštění
Děkuji - za pevnou víru
Děkuji - za odhodlání

 

Děkuji - za vodní hrátky
Děkuji - za přítomnost
Děkuji - že nejdu zpátky


ZAVÍRÁM SVOU MINULOST

        ***

Autor Šípková Růženka, 14.06.2018
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: grázlík, Amonasr, Akyš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí