Muži dobrodruzi

Muži dobrodruzi

Muži jsou jak dobrodruzi
plný tajných přání
hrdinové i soudruzi
všechno v nich je k mání.

Muži jsou jak dobrodruzi
plní líných snů
vy jste naše krásné můzy
v šedi stejných dnů.

Muži jsou jak dobrodruzi
pijíc pohár medoviny
s jinými se mnohdy druží
a pak dělaj voloviny.

Muži jsou jak dobrodruzi
než je láska uloví
pozastaví jejich vizi
na pár let je ukotví.

Muži jsou jak dobrodruzi
neznajíce studu
pro někoho možná bozi
pro jiné zas woodoo.

Muži jsou jak dobrodruzi
hledající hračky
jak v potoce čilí pstruzi
než připlavou sračky.
Autor Ďábel sám, 04.07.2018
Přečteno 230x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí