Kruhy v obilí

Kruhy v obilí

Anotace: ***Proč?***

***

Kroužily stopy kroužily

stvořily vzkazy v obilí

 

Volají tě

Lákají

Nové věci vzkazují

 

Odkud?

Kde?

Jak?

Proč?

Kdy?

Kam?

 

Člověk na této planetě

je zrovna  teď

ne za rok

ne za měsíc

ne za příště

 

Kroužily vzkazy kroužily

stvořily stopy v obilí

***

 

 

Autor Šípková Růženka, 04.07.2018
Přečteno 740x
Tipy 11
Poslední tipující: Kapka, Nikita44, Akyš, Frr, Iva Husárková, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí