Včera, dnes a zítra

Včera, dnes a zítra

Anotace: jsou sváteční jitra :-)



Půlnoc, v oknech je ještě jas
tichá ulice - pátek
diskotéky za rohem hlas
zítra den - bude svátek

Kroky do tmy a do ticha
kde jen stromy šeptají
můj psík si za svým pospíchá
já si přeji potají
potkat tam v tichu jen tebe

Až půjdu zachvíli spát
zazáří hvězdami nebe
zas přijdeš ke mně tak rád
a den bude svátečně hřát

Autor Kapka, 07.07.2018
Přečteno 261x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, Amonasr, Ďábel sám, Aiury, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji Andělko za zastavení.

07.07.2018 10:27:27 | Kapka

Kapičko - to je krásné!

07.07.2018 07:07:59 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí