GRILUJEME RYBY

GRILUJEME RYBY

Anotace: vrána k vráně

Už v tom zas lítáme děláme chyby
Proto si před spaním grilujeme ryby
Sedí tu David sedí tu Čenda
A taky já říkaj mi Zděnda

Pár lahví vypijem v tom jsme dost dobrý
Dávno se pro nás ženy proměnily v kobry
A taky zmije a havěť jinou
Už dlouho nemůžeme najít si milou

Tak jeden druhýmu poplácáme rámě
Jako v tom přísloví, že vrána k vráně
Vzájemně popřeme si svoje chyby
Proto si před spaním grilujeme ryby


... milé dámy, berte to jako nadsázku.
My bychom rádi zavadili taky jednou o Lásku... :)
Autor jondys, 07.07.2018
Přečteno 345x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, Loveless, mirecek, JSJ, piťura, Jort, Amonasr, Anděl, střelkyně1, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přijde mi to velice humorné, a za to děkuji

13.09.2018 07:30:02 | JSJ

Jéééééééééééééééééééééééééééé to se mi líbí!!!!!! fakt!**ST**

08.07.2018 07:58:32 | Anděl

Děkuju Andílku :)

08.07.2018 11:48:26 | jondys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí