Dám to?

Dám to?

Anotace: ...

Naplň mě po okraj

živote můj

a

jen si se mnou hraj

 

Přidej mi trochu koření

ať nudné dny se promění

a taky kapku vína

ať smyje se i hříchu vina

 

a barvy ať je Veselo

čtyřlístky pro Štěstí

na Ty by se zapomenout nemělo

a pak včaruj substanci Lásky

 

A až to všechno smíchám v sobě

splynu pak s životem

a on ve mně bude žít

v každičké svoji době

 

Tak naplněna po okraj

život si se mnou pohrává

a šeptá

„teď se, holka, kaj…“

Autor JSJ, 19.07.2018
Přečteno 222x
Tipy 6
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy, Jeněcovevzduchukrásného, piťura, mirecek, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no jo, no, tihleti popletení optimisté o životě ví prdlajs...

03.09.2018 17:06:23 | analfagot

...spíš Dostanu to od života?...;-)

20.07.2018 14:35:03 | bogen

Když za tím půjdu, tak dostanu...:)

20.07.2018 18:21:21 | JSJ

...tak přeju víc radosti než starostí...;-)

21.07.2018 01:06:40 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí