Hlasová schránka

Hlasová schránka

Anotace: ...Je mi ľúto no keď zavoláš na telefón, ozve sa ti len hlasová schránka...

Sbírka: Teraz to vidím jasne

Nemám rád to ako ma nútiš hrať tvoje divadlo,
ako o mňa stále hádžeš tvojho hnevu kyvadlo.
Nechcem už pri tebe stáť ani jednu minútu,
nechcem tu byť už ani sekundu.

Nemusím tvoje krivé výpovede, všetko je klamstvo,
nenávidím to ako vieš klamať, zaslúžil by si si vyhnanstvo.
Oni nie sú taký hlúpy aby si nevšimli nezrovnalosti,
nie sú slepý, všimli si tvoje nedokonalosti.

Nemám rád ako mi mávaš s kľúčmi okolo hlavy,
ako sa každá tvoja obeť pred tebou páví.
Zabudol si na minulosť na dobré časy,
teraz poznáš len hlboké diery a strmé zrázy.

Myslíš si že vieš veľmi dobre klamať,
že môžeš s kľúčmi od zamknutých dverí pred svojimi obeťami mávať.
Každý sa pri tebe dusí lebo mu nedáš dýchať,
pri tvojom mene každého pri srdci zvykne pichať.

Hovoríš že zbrane ktorými trpím sú moje,
že v skutočnosti ich ja používam proti tebe.
Že ja začínam medzi nami súboje,
že nikdy nevidím vinu v sebe.

Je mi z teba zle, je mi zle z tvojich chorých tvrdení,
myslíš si že sa ťa zľaknem ako vták pri hrmení.
Zabudni na to že mi budeš diktovať slová do úst,
že mi budeš odoberať zo súst.

Nie som až tak hlúpy aby si som si nevšimol že som tvoj otrok,
ale môžem ujsť, viem otvoriť oblok.
Zabudol si na to že tvoje hry vedia hrať dvaja,
že na tvojom prichádzajúcom páde sa všetci bavia.

Nemám rád veci ktoré o mne hovoríš,
som radšej keď hlavu pod vodu ponoríš.
Nerád počujem to ako vykresľuješ pravdu,
ty si vraj hrdina a ja vždy ten kto šije zradu.

Každý deň iné klamstvo iná nenávisť,
myslíš si že pri pohľade na teba majú všetci v srdciach závisť.
Každý deň iné divadlo, iná tvár no ten istý koniec,
tvrdíš že si pridávaš nové obete do stáda oviec.

Pozri čo sa z teba stalo,
nič dobrého v tebe neostalo.
Si krivý, máš krivý pohľad na svet,
veríš v to že ty si jeho stred.

Pozeraj ako odchádzam,
ako miznem v diaľke.
Pozeraj sa už len na svoj odraz v mláke,
s vedomím že pohľad od teba s ostatnými odvraciam.

Nikto ti už nebude veriť, braček, nikto ťa už nemá rád
stratil si všetkých aj svoj rád.
To o čo si sa snažil bolo zvrátené,
bolo to hnusné a len tvoje šťastie bolo chránené.

Je mi ľúto no keď zavoláš na telefón,
ozve sa ti len hlasová schránka,
pred tebou je všade zamknutá bránka.
Nikto už nechce byť v tvojej blízkosti,
pretože si stratil aj posledný kúsok ľudskosti.

Pozeraj ako všetci odchádzajú,
ako sa všetci od teba odvracajú.
Počúvaj ako sa všetci z teba smejú,
všetky ich slzy šťastia, že už nie sú s tebou, sa ti na hlavu lejú.
Autor SamuelLeumas, 30.07.2018
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí