Keď dospejem

Keď dospejem

Anotace: Raz príde ten čas, zbaviť sa všetkých mladistvých krás, vkročiť do víru zmien, posledný raz.

Básnické rýmy,  trópy boľavého srdca.

Viním ostatných,  nehľadiac na to,

Že sám som si sudca.

Aj poradca a kat.

A tak po stý krát,

Stúpam do rovnakej rieky.

Žijem život ako o preteky,

Fajčím a pijem.

So smútkom sa denne bijem dúfajúc,

Že zajtrajška sa nedožijem.

No príde nový deň

A s ním aj starý sen,

O čosi zbledne.

Opísal som to trefne,

No to nepomáha.

Končí sa moja závodná dráha,

Dekáda blaha.

Mizne mi odvaha.

Autor Hamsterball, 14.08.2018
Přečteno 265x
Tipy 5
Poslední tipující: Dadiaq, Frr, Amonasr, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí