O čem přemýšlíš, když zavřeš oči

O čem přemýšlíš, když zavřeš oči

Anotace: neřešme nepodstané...

Svět se neustále točí
O čem přemýšlíš, když zavřeš oči?
A i tak se točit bude dál
Když vyslovíš tu větu „ tak, čau zase zítra“,
Probudíš se a nevíš co říct na hovor který si snad ani neměl vzít
A najednou zjistíš že Galelei se musel nejspíš seknout
Jako by se už nikdy neměl pohnout
A ty tu stojíš a nemůžeš ani polknout
Chtěl bys toho tolik sdělit jen není komu
Snad příště až otočí se zase a tvá kára rezavá dostihne cíl
Pak možná kdo ví možná pak
tak dýchej a řekni
O čem přemýšlíš, když zavřeš oči?
Autor Pear, 21.08.2018
Přečteno 368x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, A42, Pamína, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí