Nesplnené sny

Nesplnené sny

Anotace: Spraviť niečo dneska sa zdá byť stokrát ťažšie ako si to nechať na zajtra... No potom aj tak všetko zapadne prachom.

Dnes si kúpim dom.
Zasadím si strom,
ktorý ako večnosť mojich prianí,
poslúži až deťom.
Ktoré prečítajú v záveti,
čo som mal v pláne spraviť.
Dúfam že budú vedieť,
chyby moje napraviť.
Dnes sa prihovorím tomu dievčaťu,
ktoré ľúbim z diaľky.
Síce sa nepoznáme,
no šťastie chodí z nenazdajky.
Život má svoj vzorec,
oplotenú cestu.
Nebudem mať nový dom,
ani tú krásku za nevestu.
Snívam bdelo a realita sa mi mieša so snom.
Zatiaľ čo bez domova sedím v krčme,
už so šiestym pivom.
Motivácia zabíja viac ako tabak.
Cítiš ten nátlak?
Ešte toho musíš veľa stihnúť,
no času je dosť.
Treba si oddýchnuť.

Autor Hamsterball, 26.08.2018
Přečteno 221x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí