jen sami vime

jen sami vime

Anotace: Jen sami vime

Ve slovníku hledám slovo co nedá mi spat není vypsáno není o něm zmínka...kde ho hledat mám když už i internet selhal můj instinkt mi nelhal...že není vše všemocne nema silu moci že nejde najit vše nejde ve všem pomoci...a proto je nejlepší spoléhat jen na sebe jen sami sobě porozumime jen sami se chápeme...
Autor kikin87, 05.09.2018
Přečteno 189x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí