Všechno je jinak

Všechno je jinak

Anotace: Čas...

Všechno je jinak

Země se otočila

Já nevšiml si mrknutí vlastního oka

Teď nepoznávám svět kolem sebe

Kam zmizela?

Ptám se...

Vteřina co minula...

Kdo ví?

Asi někde v dálce.

Autor Semisek 48, 07.09.2018
Přečteno 396x
Tipy 9
Poslední tipující: AngelLia31, Jort, Amonasr, Fany, Kapka, Denael
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí