povolit uzdu

povolit uzdu

Anotace: Povolit uzdu

Pánové léto ještě nekončí prý ještě třicítky holky zandaji do skříně zimni svetřiky...stale se bude nač dívat plavky mini i zadaní ženati nejsou bez viny...každý muž se rad podiva na sexy kost i přesto že druhá polovička má děsnou zlost...ale co celé roky jen s jednou zestarlou povislou nudnou...snad vám to odpustí v měsících letních dopřeje trochu toho vzrušení...
Autor kikin87, 08.09.2018
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí