konec manželství

konec manželství

Anotace: Konec manželství

Když jsem se vdavala byl to výjimečný den vše romantické dle mých přání prostě sen...po pár letech přišel tvrdý dopad a manželství v těžký rozpad...hádky křik na denním pořádku pak vysvobozeni a podepsání do řádku...tahanice o děti a majetek na dlouho jen proto že byl jeho kamarád alkohol...svatbam přeji dodnes jen ať jsou všichni šťastni za par let možná prozřou budou za vysvobozeni vděčni...
Autor kikin87, 09.09.2018
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí