Smrťák si brousí svou kosu kamením

Smrťák si brousí svou kosu kamením

Anotace: Když za jedno léto zažijete víc smrti, než jste schopni snést...

 

Dlouhý háv utkaný z temnoty

černí protkány dlouhé rukávy

osoba horkem se prochází

od jednoho k druhému

a objímá je kolem ramen.

 

Šeptá jim slova lásky, míru

a za zády brousí svou kosu

ostrým kamením.

 

Jeden sek.

Jeden sek a nitka života je utnuta

provázek vzdechů se zamotává

a dusí

černé obvazy zkrášlují bledá těla

vážou je ke smrti

a k vysmátým andělům.

 

Šum křídel rozpoutá vír z prachu a popela

a Smrt odchazí

nikdy ne sama.

 

Nikdy ne sama

pokaždé s někým

koho miluji

či uznávám.

 

Nemám moc to zastavit.

 

 

 

 

Autor Aiury, 10.09.2018
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, jondys, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí