Výplata nedošla

Výplata nedošla

Anotace: Výplata nedošla

Výplata nedošla na účtu nula víkend bez peněz budu doma...pustím si telku k tomu bramburky pozvu pár přátel na topinky...až výplata dorazí nakoupim zásoby vyrazím do obchoďáku na nákupy...říkám si roky holka buď šetřiva kdyby přišla krize ať máš alespoň na chleba...nikdy nedodržim slib co si dám vše utratim do koruny za dni pár...
Autor kikin87, 14.09.2018
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí