já mám něco, co si myslíš, že ty nemáš

já mám něco, co si myslíš, že ty nemáš

Anotace: neurčitého data - červenec - z poznámek v mobilu

já mám něco,
co si myslíš,
že ty nemáš,
kroužíš jako vosa,
slintáš,
ale já ti nedám

co však můžu,
jestli chceš,
ukázat ti pár cvičení,
jak své vibrace
pozvedneš

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 15.09.2018
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Adam Kory
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí