Samospád

Samospád

Anotace: ..

Je tolik smutku
co se mi nikam nevejde
do srdce
do kapes do kufrů
Na nádraží s kávovarem
kde propadávaj drobný
Horká voda se lije
po podlaze po rukou
a prázdné kelímky
oždibuje mohutný holub
s vyteklým okem
plop plop

Jdu mu pro snídani
Větší se vždy postará o menšího
Autor Now, 01.10.2018
Přečteno 204x
Tipy 5
Poslední tipující: Dreamy, grázlík, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí