Zrození

Zrození

Anotace: ...

Nádherné ráno, jako to dnešní,
slunečný den dopředu věští.

Světlo a zář okolí zalívá,
kouzelnou noc s převahou překrývá.

Noc byla tajemná, svítily hvězdičky,
na cestu životem z lůna své matičky.

Když dítě se narodí v potu a krvi,
nastává chvíle štěstí a lásky.
Všechny nás pohltí obrovské dojetí,
na několik chvil ztrácí se vrásky.

Teploučké tělíčko, heboučká kůže,
maminky tváře, dvě rozkvetlé růže.

S prvními vdechy ucítí svět....
z náruče rodičů již nelze jít zpět...
Autor Mirius, 07.10.2018
Přečteno 245x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, tato22, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí