Do dáli (+hurikán)

Do dáli (+hurikán)

Anotace: Diance

Takovej trochu mlhavě
do barev mírně laděnej
po kapsách lesklé kaštany
šustí, listím podestlanej
po kterým se jistě stýská

Přijď ráda, aspoň nachvíli
jak šťastně bych ho dopřála
do dáli ráda poslala
zas by sis hezky zpívala
a spolu bysme se smály...

 

Změna názvu a přidávám:

Hurikán

Čerstvý pozdrav od větříku
zavanul od Atlantiku
trocha vůně, špetka soli
dálka tvoje někdy bolí

Trochu děsí krutý pán
blíží se tam hurikán
jméno Michael mu dali
koukám, jak se rychle valí

Držím pěsti, oba palce
pro lidičky tam v té dálce
voda divá plná křiku
všude, i tam v Atlantiku

Ať voda živá jen břehy hladí
pak její krásu máme moc rádi

Autor Kapka, 10.10.2018
Přečteno 269x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, Psavec, Amonasr, Marcella, Anděl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... mlžíš jemně ...

10.10.2018 09:26:20 | Marcella

Děkuji. Nechci mlžit. S dcerou si zas užít podzim, který miluje. Žije na Floridě, tam si ho moc neužije :-)

10.10.2018 09:29:48 | Kapka

... hezké od jí je, že se ráda vrací do své Vlasti ...

10.10.2018 09:31:03 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí