Snad z něho neroste sadista

Snad z něho neroste sadista

Anotace: ...

Vždy když se člověk v posteli otočí,
může ho děťátko píchnout do očí,
alespoň to naše nás takhle budí.

Snad z toho vyroste! Nebo nás zaskočí?
Jednou nám prožene nůž třeba hrudí?
Autor Skrat, 12.10.2018
Přečteno 240x
Tipy 4
Poslední tipující: Mirius, Kapka, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obavy zbytečné,
nechce být samo,
ty oči netečné...
Dyť už je ráno!

12.10.2018 19:05:19 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí