Requiem pro dečku

Requiem pro dečku

Anotace: Podle skutečné události!

Měla jsem dečku na stolečku,
A vykutálenou kočičí smečku,
Dečka teď na zemi chudinka leží,
Zpátky ji dostanu jen asi stěží.
Střeží ji samotný vládce klamu,
Přeje si abych si natloukla tlamu,
Když na něj prosebné pohledy házím,
Pomalu šinu se, k dečce se plazím.
Loki se na mě zakření:
"Dečka bude na spaní!"
To je ale k posrání...:-D
Autor Baree, 17.10.2018
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něco nadpřirozeného?

18.10.2018 01:03:03 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí