Unavené šťastie

Unavené šťastie

Anotace: -

Kráčam nad svetlom faklí
noc stvorená do zaklínania
choroby sa do mňa vsiakli
srdce ťažko rania.

Hľadám zmes bylín liečivých
k nim ma osudné kroky zas vedú,
na každý výdych, každý vzdych
protiliek na pohár jedu.

Kráčam po okraji prepaste
sám proti sebe, proti hnevu
a unavené šťastie
ma núti do úsmevu.
Autor IronDodo, 10.11.2018
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: jitoush, Amonasr, Jana Wagi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...líbí....Ji.

10.11.2018 11:10:35 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí