Pouštím si blues

Pouštím si blues

Anotace: ... někdy fakt stačí poslouchat hudbu a přijdou slova ... doporučuji pustit si tu skladbu k tomu

Daniel Castro - I'll Play The Blues For You

Pouštím si blues
a je to hmm mrmrmrmr mmmm
a ještě hmmm

Come on over

vrním
je to
jakoby mě někdo
drbal na zádech

to the place I work

och Bože!
děkuji
za ten pocit
který hudbou
ve mně procitl

♫ And all your loneliness

och Bože!
ještě mě drbej
ještě me hlaď

♫ I'll try to soothe

koukej
jak mám já
i moje záda
po drbání hlad

♫ kytarové sólo a trubky

och Bože!
děkuji
za hudbu
ve které vrním
ve které se můžu
ve které se umím
odevzdat

♫ I 'll play the blues for you

Gary B.B. Coleman - The Sky is Crying

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 20.11.2018
Přečteno 377x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, Marcella, Pétík
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I pro mě je hudba největší inspirací. (A díky za hudební tip)

20.11.2018 11:16:57 | Pétík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí