Jen tak být ...

Jen tak být ...

Anotace: ***prostě jen tak***

***

Jen tak být ... chvilku ... na dešti

jen tak být ... v teple ... pod peřinou


Jen tak být ... v smíchu ... i ve štěstí

jen tak být ... u hvězd ... co nezhasnou.

 

Jen tak být ... chvilku ... na mraze

jen tak být ... v teple ... u kamen


Jen tak být ... v radosti ... žít blaze

jen tak být ... se sebou ... spokojen

***

Autor Šípková Růženka, 29.11.2018
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, Marcella, šerý, Frr, Amonasr, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A o tom chce být život. V úrodném, Tvém posledním řádku.

29.11.2018 22:13:22 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí