Slunovrat

Slunovrat

Slunce se dnes vrací z dálky
hřeje mysl, veze dárky
pozlacený plný kočár
Vítej, vítej Slunovrate
Zpívejme a radujme se


Paní Zima přišla z lesů
plná sněhu, zimních plesů
mrazivý je její pohár
Vítej, vítej mezi námi
Smutek zanech za horami

Autor Šípková Růženka, 22.12.2018
Přečteno 312x
Tipy 8
Poslední tipující: Květka Š., Jort, Amonasr, Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí