Přání

Přání

Zvuk rolniček nedaleko,
zní a já doufám,
že nezvítězí ego,
všech mužů, krásných dam.

Že tajné přání se vyplní,
nebude dál bolesti,
a páni vlasy stříbrní,
budou nám přát štěstí.

Nebude dál rouhání,
ani lidu klení,
žádné další lhaní,
dojde k usmíření.

A já doufám stále víc,
že si mě již všimne,
ač dalšímu nastavuji líc,
moje srdce jihne. 

Autor Queen of ocean, 24.12.2018
Přečteno 359x
Tipy 22
Poslední tipující: Iva Husárková, Eru Alonnar, Frr, Nevratný obal, Bunis, o3_gambit, Jan Urban, Krahujec, enigman, Amiradi, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedená

19.06.2020 08:30:15 | Eru Alonnar

Úžasná báseň! Krásné rýmy vyvolávající emoce.❤️ Moc se mi líbí, budu jí sdílet.

06.10.2019 09:38:54 | GodOfRhyme

nu to se uvidí...

04.01.2019 18:31:10 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí