Sluníčko v pelechu

Sluníčko v pelechu

Anotace: Sluníčko si dopřává siestu...

 

 

 

V chladném zimním nádechu 

se sluníčko za mraky krčí 

zebe ho snad zima?

 

Paprsky na polovic osekané 

jako pohádkový děda vševěda 

o tři zlaté vlasy chudší 

 

Nevystrčí bradu z podpeřiny

neusměje se na chvilinku 

říkali snad v televizi 

jak překonat tuhle krizi 

 

je dokonce pohřešované

 

Jak ho však chytneme?

Jak na chvíli z postele vytáhneme? 

 

nikdo netuší 

 

Počkáme tedy do jara 

jak to ta sýkora koňadra

v krmítku sama zaštěbetala

 

to bude nejmoudřejší

 

Výsledek obrázku pro sluníčko

 

 

 

 

 

 

Autor Kubíno, 05.01.2019
Přečteno 251x
Tipy 16
Poslední tipující: Móny, Iva Husárková, Frr, Jort, Ruda Štola, ZILA78, Fany, Kapka, Amonasr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) skvělý nápad, jdu S Tebou, Kubíno :-)!

06.01.2019 08:52:55 | Fany

Tak jo, super... nevím jestli nám bude stačit žebřík. :-D :-)

06.01.2019 12:19:37 | Kubíno

:-)

08.01.2019 10:40:58 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí