Ztráty a nálezy

Ztráty a nálezy


Na cestě štěstí rozsypané,
pro jednoho smůla, pro jiného ne,
dej pozor pane, za chvíli v prachu zašlapané,
snad někdo jiný najde je.
V prachu štěstí zašlapané, přinese radost, či ne,
ohni se a seber, ač trochu umazané,
ty zlaté mince poztrácené.


Autor kekebreke, 14.01.2019
Přečteno 228x
Tipy 8
Poslední tipující: ZILA78, Krahujec, enigman, Kapka, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jdu si pro hledačku...

15.01.2019 12:26:56 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí