SMUTNÉ PSANÍ

SMUTNÉ PSANÍ

Anotace: Snad novodobý papaláši nezešílí

Lidská hloupost nezná hranic,
a co lidská hloupost!, lidská nenasytnost, pýcha, zlovůle ..., málo lásky,
v obličeji nové vrásky.
Že by zase studená válka, ženo moje zavři vrátka, už toho mám Plný zuby,
Plný brejle, a heleme se, válka ejhle.

Šílení lidé, mají všeho dost, i tak chtějí ještě moc.
Vládnout všemu a všem, za cenu, že spojí se i s ďáblem, hřib je vidět nad ránem.
To není žádná negativní pohádka, ženo má, zavři vrátka, už chci míti klid,
už chci v klidu snít.
Snít o Cestě do lepšího Světa, do lepšího bytí, nebýt po krk v lidském hnití.

Bože, žil jsem pěkný život, i dost dlouhý, hm, život je i tak zlomek pouhý.
Za ten život Ti moc děkuji, tuto báseň, psaní, Ti rád věnuji.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 21.01.2019
Přečteno 295x
Tipy 9
Poslední tipující: Jan Urban, Amonasr, Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

papaláši dávno šílí-přitom doba ušla drahnou míli-zatímco papaláši trdlují-o svých hovnech mudrují-bratři milí-zatrubme prdelí v měchy ať
pinoživcům roztančí se po teřiších blechy......dobře jsi to Honzo pojednal ST*

21.01.2019 17:13:37 | Frr

:-)Hezký komentík:-))Díky Jiří

21.01.2019 17:54:57 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí