Báseň z fronty

Báseň z fronty

Anotace: Pro všechny veterány, kteří se dané operace - bitvy o mince ČSOB - s nasazením vlastního života zúčastnili.

Fronta jak před léty.
Zas je to tady!
Jen místo kokosu
jiné jsou vnady.
 
Tři placky z kovu
(prý výročí zrodu),
stáli jsme v říjnu
a teď tu jsme znovu.
 
Jak velké výročí
však je to, nevím,
většinou dějiny
cokoli změní.
 
A z cenin najednou
zbyde jen brak.
I když mi nevěříš,
bývá to tak.
Autor kasparoza, 01.02.2019
Přečteno 233x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Amonasr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí