Nezaostřeno

Nezaostřeno

Anotace:

.
Nad ním jako by se země propadla
Pod ním jako by se nebe otevřelo
Hluboké nebe plné žrádla
V zahradě hlava za plotem tělo
a siluety ptáčat v kanálech

Někdy jsi zbabělý ve své skále
a jindy hrdina v cizích mořích
co je to oběť propánakrále
a co je to hřích ?
Učit se v bažinách plavat
a přes zamžené sklo poznat dech
.
.
Autor Now, 03.02.2019
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, šerý, Yry, Jort, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyznění až k mé panice. Budu se muset nad sebou zamyslet.

03.02.2019 19:21:15 | šerý

Pan Ice.. a já myslel, že je to paní Zima..:)

04.02.2019 13:13:01 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí