Scéna

Scéna

Anotace: Shake

.
Je vtipné sledovat
jak se z herců
s nimiž jsi vyrůstal
stávají
"Mistři stříbrného plátna"..
a ve stáří hledáš
cos měl už naleznout.
Dveře do nebe otevře
opilá vrátná
..A že přede dveřma
měl ses zout..

Je smutné sledovat
jak mizí lidi
tím že zapomenou
Blízkost.
Na mostě smeknout klobouk
přivinout zmrzlého
na kost.

Je zlatý střed
kam se nedívat
proud hluboko v nás.
Přec recitujíc
šejk spíra
zůstává Julie
Balkón
a chybí
herec.
.
..
Autor Now, 10.02.2019
Přečteno 219x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, šerý, Frr, Amonasr, Fany, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejen "reálné" verše, ale i pěkná poetika. Jo "zlatý střed." Trefils to!

10.02.2019 14:03:32 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí