Mami, ako?

Mami, ako?

Mami, moja drahá mať.
Chcem aby sme šancu dostali na nový štart.
Chcem aby sme sa ešte ľúbili a dobre si robili.
Nechcem už viac kriku, hádok , napätia.
Chcem zažívať pokoj, vrelé objatia.

Ako veľmi, nemáš poňatia.
Chcem náš vzťah zbaviť hnevu, zlosti, prekliatia.
Chcem, aby som smela mať ťa rada a aj ty mňa.

Tak prosím Pána Boha, nech sa to teraz dá.
Prosím , zbavme sa už kriku, stresu.
Nech zlosti viac už v nás nie sú.
Autor Ally, 13.02.2019
Přečteno 233x
Tipy 4
Poslední tipující: vlnka, Cappp, Mt. Blanc, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí